Collectie tassen Van De Meisjes

VAN DE MEISJES heeft een unieke collectie vachttassen. Unieke leren tassen met koeienhuid en exclusieve luxueuze  tassen  van springbok of zebra. In onze webshop is er voor elk budget een mooie leren tas met vacht.

Uniek in de collectie zijn de tassen met koehuid van de Nederlandse ontwerpster Mirella Joels. Iedere tas wordt met de hand gemaakt door de ontwerpster. Mirella werkt vooral veel met koehuiden van de Nederlandse koe. De ontwerpen vallen op door een uniek ‘dutch’ design. De tassen zijn betaalbaar, zeker als je je realiseert dat je een designersbag hebt waarvan slechts één exemplaar is!

VAN DE MEISJES importeert vanuit Zuid Afrika prachtige luxueuze leren tassen van springbok  of zebra. De tassen zijn perfect afgewerkt en zijn vanwege hun prachtige vacht een lust voor het oog. Daarnaast zijn er tassen van unieke leersoorten zoals struisvogel en krokodillenleer. Deze tassen hebben een certificaat (Convention on International Trade in Endangered Species of wild flora and fauna). Dit certificaat toont aan dat alleen huiden worden gebruikt van dieren die een natuurllijke dood zijn gestorven.

6664

 

 

 

 

Nieuwsgierig naar onze collectie tassen met vacht? Neem een kijkje in onze webshop! Naast vachttassen verkopen wij ook leren tassen , tablethoezen, telefoonhoesjes en kindertassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation