De Deense mbyM

mbyM is een kledingmerk uit Denemarken, dat vooral bekend staat om zijn trendy look, het heeft dan ook Denemarken met een storm overgenomen en het word nu over de hele wereld verkocht, waaronder Nederland.

Je vind in de meeste modewinkels van Nederland, zoals de Bijenkorf en je kan mbyM ook online kopen. In de online winkels vind je ook een veel grotere collectie en je vind zelfs nog kleding van de vorige seizoenen, waardoor je grotere keuze hebt. Op de kleding van de vorige seizoenen krijg je natuurlijk ook hoge kortingen en kan je zo goedkoop kleding van de modemerk dragen.
De grote voordeel van mbyM, is dat het met veel stylen te combineren is, zo kan je voor casual kleding uitstekend bij mbyM terecht, maar ook voor een avondjurk. Het heeft ook een hele stoere look, waardoor het ook heel goed te combineren is met jeans en leer.
De prijzen voor de nieuwe collecties ligt ook laag en dit is dan ook de grootste reden, waarom mbyM het zo goed doet. Je krijgt namelijk modekleding van hoge kwaliteit voor hele lage prijzen. Als je het vergelijk met andere modemerken is het verschil gelijk duidelijk, terwijl mbyM meestal de mooiere kleding heeft. Wil je de collectie bekijken? Kijk dan op een van de onderstaande links :
2.    mbym.dk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation