De New Yorker online shop

De New Yorker  is een kledingwinkel die al sinds 1971 bestaat, het is begonnen in Duitsland waar ook het hoofdkantoor staat maar inmiddels is de New Yorker wereldwijd bekend. Momenteel heeft deze winkel keten 857 winkels verspreid over 32 landen. In Nederland kun je bij 20 New Yorker  winkels terecht. Wereldwijd heeft deze winkelketen maar liefst 1600 mensen als personeel aan het werk, dit is
zowel full time als part time.

New Yorker kleding aanbod

Bij de New Yorker online shop kun je kleding kopen voor iedere gelegenheid, zo heb je nette kleding voor feesten en het werk, maar ook vlotte kleding voor zowel dames als heren. Het assortiment van de New Yorker shop online is zeer groot en bevat niet alleen maar kleding, ze verkopen ook mode accessoires zoals oorbellen, armbanden, kettingen, schoenen, laarzen en meer. Momenteel moeten we voor al deze mode artikelen nog naar de stad. Het zou stukken makkelijker zijn als je vanaf je laptop of computer door het hele assortiment van de  New Yorker kon bladeren. Met slechts een paar klikken op de muis kon je dan je kleding binnen halen. Helaas is het niet zo ver, maar naar verwachting zou dit niet lang meer duren.
New Yorker online shop in Nederland

Momenteel is er helaas nog geen New Yorker shop maar via deze website kan je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van een mogelijke webshop. In Duitsland is er wel een New Yorker online shop Deutschland, maar helaas hier nog niet. De meeste concurrenten zijn online al zeer actief dus we verwachten dat het niet lang zal duren voordat we eindelijk online kunnen shoppen bij de New Yorker. Wel staan er een heleboel vestigingen van deze modeketen in Nederland, het is daarom geen excuus om geen newyorker kleding te dragen. Waar je ook in Nederland bent je kunt makkelijk een winkel opzoeken om je kledingkast te vullen met de laatste mode items.

Op de hoogte blijven

Via Facebook en deze website kan je op de hoogte blijven, like ons en je ontvangt een bericht zodra de New Yorker online shop bestaat, hier vind je niet alleen informatie over de New Yorker maar ook over andere leuke kleding winkels. Mocht je meer willen weten over New Yorker in Duitsland?

New Yorker kleding wordt ontworpen door top mode ontwerpers, iedere collectie overtreft de oude collectie van New Yorker fashion weer. Het assortiment is relatief groot je kunt er terecht voor dameskleding, herenkleding, mode accessoires en parfums.

New Yorker herenmode

New Yorker  besteed veel aandacht aan het ontwerp van  herenmode en dat is zeker terug te zien in de collectie. De merken die door New Yorker verkocht worden zijn Amisu , Smog en Fishbone. De kleding van deze merken varieert van een sportieve look tot aan de casual look. Zo kan jij een passende outfit vinden voor iedere gelegenheid die je je maar kunt bedenken.Voor heren nachtkleding is het merk censored aanwezig in de New Yorker shops. Ook heeft deze winkel lekkere heren parfum in het assortiment, echt een aanrader.

New Yorker damesmode

De damesmode van New Yorker kleding online is zeer populair bij jonge vrouwen. Dat is niet heel gek want ieder ontwerp wordt tot in de kleinste details perfect gemaakt.  De damesmode is afkomstig uit vijf top merken namelijk: Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister & Censored. Voor de dagelijkse kleding als een mooie trendy shirt, broek, vest, trui of blouse zijn Amisu, Smog, Fisbone en Fishbone sister de aangewezen merken. Voor sexy nachtkleding of nette lingerie is Censored het merk voor jou, het is een voor oplopend mode merk in de lingerie industrie. Schoenen en laarzen worden ook verkocht bij de New Yorker , de schoenen en laarzen zijn altijd mooi afgewerkt en aan ieder detail is er gedacht. Voor de dames is er ook veel accessoires te verkrijgen denk hierbij aan hand tassen, oorbellen , ringen, kettingen, armbandjes en meer. Lekkere vrouwen parfum kun je ook kopen bij de New Yorker kleding winkels, ze hebben hun eigen parfum lijn opgezet en dit met succes want hij ruikt erg lekker.

Om het gehele assortiment te bekijken zou je momenteel nog een van de twintig New Yorker winkels op moeten zoeken, maar hopelijk bestaat er snel een new yorker online shop waar je zou kunnen winkelen. Wellicht in de toekomst.

Meld je ook aan op de Facebook pagina, dit is een community voor mensen die graag shoppen. Hier blijf jij ook op de hoogte van allerlei shopping weetjes en uiteraard alles wat met de New Yorker winkels te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation