Fashion stickers!

foto blogger 3Als je jouw huis fashionable wilt decoreren moet je zeker een kijkje nemen bij het bedrijf Tenstickers! Het bedrijf ontwerpt, vervaardigt en verkoopt hun stickers enkel online via hun webshop. Tenstickers biedt hier meer dan 5000 leuke en meest originele decoratiestickers voor je muren, laptop, auto,ramen, koelkast, kasten en noem het maar op! Decoreer je huis met fashion quotes van Coco Chanel of met een afbeelding van het stijlicoon Audrey Hepburn! Beplak jouw etalage ramen met allemaal shoppende dames of een klassieke mannequin paspop! Er is genoeg keuze op Tenstickers NL!

Mocht je toch niet kunnen vinden waar je naar zocht? Dan kun je je eigen sticker personaliseren of samenwerken met de ontwerpers van Tenstickers om jouw ultieme sticker te creëren! Stuur ze gewoon even een mail! Wees creatief, wees anders, wees fashionable met Tenstickers!

De stickers van Tenstickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl en zijn zeer makkelijk aan te brengen. Volg het instructie filmpje en je hebt je sticker zo geplakt! De stickers hebben ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs!
foto blogger 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation