Fashion trend: Houten producten

Hout is hip! Hout is steeds vaker terug te vinden in alledaagse producten. Dit wordt mede veroorzaakt doordat mensen steeds meer opzoek zijn naar unieke producten. Een traditioneel product van hout biedt deze uniekheid. Denk bijvoorbeeld aan een houten horloge in plaats van een plastic of metalen horloge, zou dat niet leuk zijn? En hoe vaak heb jij al zon houten horloge gezien? Wij kwamen per toeval de website www.woodprotects.nl tegen op het internet. Hier zijn verschillende leuke houten producten te vinden.

Houten producten van WoodProtects

WoodProtects biedt houten producten aan in verschillende categorie├źn. Zo zijn er niet alleen houten horloges te vinden, maar ook houten iPad cases of houten hoesjes voor verschillende telefoons. Wat ons betreft een erg leuke en creatieve fashion trend waarmee je jezelf echt kan onderscheiden. Het leuke aan al deze producten is dat ze allemaal met de hand gemaakt zijn en bestaan uit duurzaam hout. Daarnaast wordt ook nog eens bij elke aankoop een donatie gedaan aan een goed doel. Momenteel zijn de producten in verschillende houtsoorten te verkrijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rozenhouten hoesje voor jouw iPhone of Samsung telefoon? Daarnaast zijn de hoesjes ook nog te verkrijgen in de houtsoort bamboe. Gebruik jij je telefoon vooral zakelijk, of wil je er graag een business uitstraling aan geven? Dan is een flipcase misschien wel iets voor jou! Met een flipcase is niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant van je telefoon volledig beschermt.

Duurzaamheid

Zoals net ook al even aangehaald zijn de houten producten niet alleen fashionable, maar ook erg duurzaam. Zo is elk hoesje gemaakt met gecertificeerd hout. Zit jij eraan te denken om een houten product te kopen? Twijfel dan niet want naast jezelf, maak je ook verschillende goede doelen er erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation