Hair extensies van Oxy Extensions

Wanneer je op zoek bent naar de juiste hair extensions, kies je niet de eerste de beste uit. Je wilt extensions hebben die van hoge kwaliteit zijn en er niet nep uitzien. Voor zulke extensions ben je bij Oxy Extensions terecht.

Oxy Extensions heeft extensions aan te bieden van verschillende kleuren en lengtes. Ze zijn gemaakt van 100% echte mensenhaar. Bij synthetisch haar is het vrijwel snel te zien dat het niet je echte haar is, maar de extensions van Oxy hebben een natuurlijke glans die een ieder zal overtuigen. Verder zijn ze stevig in elkaar gezet zodat ze niet uit hun clip zullen vallen. Ook zullen ze stevig op hun plaats blijven nadat je ze hebt vastgemaakt.

Ze helpen je graag om te achterhalen welk kleur het beste bij jouw haarkleur zal passen. Het enige wat je moet doen, is een paar foto’s maken waarin de kleur van je haar echt tot uiting komt. Maak ze zowel in huis als buiten in het zonlicht. Nadat ze de foto’s bestudeert hebben, zullen ze je vertellen welke extension je uit moet kiezen. Als het toch verkeert is, is het mogelijk om ze te retourneren. je krijgt 14 dagen de tijd daarvoor. Ze moeten wel ongedragen terug gestuurd worden.

Je bestelling arriveert de volgende dag al. Ze maken het duidelijk dat er geen administratie of andere kosten erbij komen kijken om een zo eerlijk mogelijke prijs aan je te geven. Click hier om hun website te bezoeken en om na te gaan of er ook extensions bij zijn die passen bij jouw haarkleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation