Je t’aime

Ohhh, ik en zo enthousiast om jullie te vertellen over mijn favoriete merk B.Loved. B.Loved is het ibiza mode fashion label van 2015. B.Loved wordt ontworpen door de fashion goeroe Robby van Haeften. Robby is al jaren actief in de fashion industrie. Zijn naam is groot in fashion land, want Robby tovert de mooiste creaties uit zijn mouw. Met zijn liefde en inspiratie uit ibiza weet hij elke keer een nieuwe collectie op de markt te brengen. Duizenden vrouwenharten gaan sneller kloppen als Robby weer een nieuwe tuniek ontwerpt. Een tuniek gemaakt van de mooiste stoffen en details. Natuurlijk zorgt hij ervoor dat alles gemaakt is met natuurlijke grondstoffen en ook fairtrade. Niets wordt met kinderhandjes gemaakt en daar houd ik van!

Kijk voor Robbys creaties op deze pagina. Hier vind je een veelheid aan kledingstukken, zoals tops, shortjes, tunieken en jurken. Maar ook modeaccessoires zoals gouden oorbellen en armbanden. En met wit goud overgoten oorbel ringen. Het mag voor zich spreken dat alles wat deze man ontwerpt maar beperkt op voorraad is. Dus wees er snel bij.

Feeling hot

Ibiza kleding is hotter dan hot. Vorig jaar hebben alle winkels die ibiza spullen verkopen een dubbele omzet gedraaid dan het jaar daarop. In 2015 verwachten we nogmaals een verdubbeling van 2014. Maak je borst maar nat, want vele webshops beginnen zich in deze branche te bewegen. Wat dacht je van alle Ibiza fairs in Nederland? De grootste is in de HeinekenMusicHal, maar er zijn ook velen in Brabant. Overal waar je komt wordt je bedolven met verjaarde hippies. Dat geeft overigens wel een hele gezellige sfeer. Want aan wie hebben wij deze geweldige mode eigenlijk te danken? Juist! Aan de mamas en de pappas!

Das een blijvertje!

Vorig jaar had ik mijn eerste date sinds jaren. Een knappe kerel van eind 30 vroeg mij mee naar een hippe cocktailbar in de buurt van het Rembrandtplein. Het was een warme zomerdag. Zo warm dat je avonds nog goed met blote benen kon lopen. Ik had die dag bijna niets door mijn keel gekregen, zo zenuwachtig was ik. Ik had dat weekend net het nieuwe kledinglabel B.Loved leren kennen en heb er meteen een hele collectie van gekocht. In mijn katoenen shortje, wit gekleurd en mijn bijpassende top, met iets te laag uitgevallen decolleté, waande ik mij door de menigte op het Rembrandtplein. En daar stond hij met een roos in zijn hand, zo cliché!

Maar om je maar even uit mijn natte droom te halen, we hadden die avond een hele gezellig date. En die knappe kerel waar ik het over had, dat is een blijvertje.

Morgen gaan we een weekje naar Ibiza. Hij heeft me deze trip cadeau gegeven omdat dit mijn dromeneiland is. Ik heb een aardig zakcentje gespaard, want ik kan alle hippe ibiza mode niet aan mij voorbij laten gaan. Mocht jij nu nieuwsgierig geworden zijn naar mijn verhaal? Dan hoef je echt niet helemaal naar Ibiza hoor! Bezoek mijn favoriete online webwinkel Tootz en shop hier al je mooie ibiza mode. Natuurlijk altijd gratis verzending!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation