Lands mooiste ringen

Tegenwoordig worden niet alleen maar trouwringen gedragen maar zijn er meer dan genoeg jongeren die zich modebewust een ring om de vinger schuiven. Maar vlak ook de middelbare en ouderen niet uit. Ook zij uiten zich doormiddel van dit “handsieraad”. In dit artikel focussen we ons wel degelijk op de nieuwste trends als het om ringen gaat. Zo lees je welke merken populair zijn, hoe deze eruit zien en door wie ze het meeste worden gedragen.

Bekendste en meest gewilde merken

De best verkochte en populairste ringen van dit moment komen van een aantal merken. Zo is met name Zinzi onder de jongere dames (ongeveer 16 tot 25 jaar) een immense groei aan populariteit aan het doormaken. Ook de ringen van Buddha to Buddha lijken in het hedendaagse straatbeeld niet meer te kunnen ontbreken. Met name de zogenoemde “chain” serie van dit modemerk worden vaak bij de modieuze meiden en vrouwen gespot. Deze chains zijn niet meer dan vlechtwerk van 3 of soms 4 vlechten van het Sterling zilver dat het sieraden merk in (bijna) al haar sieraden maakt. De ringen van het vrij nieuwe sieradenmerk Heart to Get lijken zich ook steeds vaker te laten zien, evenals het gelouterde merk Guess.

Online, maten en kleuren

Hoewel het vaak niet wordt gedacht blijkt het dat nu ook sieraden steeds vaker online worden gekocht en waarbij net als het kopen van kleding of electronica over het algemeen erg goede voorwaarden gelden zoals het bekende “niet goed, geld terug” principe. Een probleem bij het kopen van ringen online is natuurlijk wel de maat. Zo is het vaak niet duidelijk, en dit kan per merk enorm verschillen, wat je ringmaat is. Laat je voordat je online een ring bestelt dus eerst goed informeren naar de maten. Buiten de oldskool zilveren en gouden sieraden zijn het tegenwoordig ook de zogeheten rose gouden ringen die veel worden besteld. Ook combinaties van een van de drie kleuren doen het goed. Voordeel hiervan is dat deze vaag goed te matchen zijn met bepaalde outfits waardoor de ring extra goed, of juist niet opvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation