Musthave bikini en bh combinatie voor de zomer

Inmiddels hebben we de eerste zonnestralen weer mogen verwelkomen. Tijd om je kledingkast eens flink op te ruimen en te voorzien van een aantal fashionable items voor deze zomer. Naast de gebruikelijke zomerse topjes, rokjes en jurkjes mogen een aantal goede bikini’s en bh’s natuurlijk niet ontbreken.

Bandeau bikini en strapless bh

Ben jij een echte zonaanbidder? In dat geval mogen een goede bandeau bikini en strapless bh niet in je garderobe ontbreken. Door tijdens het zonnen in je achtertuin of het strandbezoek een bandeau bikini te dragen voorkom je witte strepen van bikini bandjes. Wanneer je in een mooie zomerjurk het terras opzoekt draag je daar onder een strapless bh. Door deze combinatie heb je en geen last van zichtbare bh-bandjes en geen last van witte strepen als gevolg van je bikini bandjes.

Ben niet bang voor afzakken

Je hoeft niet bang te zijn dat een strapless bikini of bh afzakt. Vroeger wilde dit nog wel eens gebeuren, tegenwoordig valt dit reuze mee. Heb je slechte ervaringen met het dragen van een strapless bikini of bh? Dan is de kans groot dat je een verkeerde maat hebt gekocht. Strapless bh’s zijn tegenwoordig voorzien van een elastisch onderpand en silicium strips in de cups. Deze combinatie zorgt ervoor dat afzakken vrijwel onmogelijk is.

 Fashionable in de zomerzon

Twijfel niet langer en ga deze zomer voor de combinatie van de bandeau bikini en strapless bh. Breng een bezoek aan je vaste lingerie speciaalzaak of surf naar de website van jouw favoriete lingeriemerk en koop jouw nieuwe bikini en bh. Met deze combinatie ben je verzekerd van een zomer lang fashionable van de zon genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation