Riemen in de mode

 

Tegenwoordig zijn riemen een mode statement en dragen mensen ze amper als functioneel onderdeel van de kleding. Vooral bij jongeren worden riemen steeds minder gedragen, omdat ze overbodig zijn. Je ziet jongeren alleen riemen dragen als het weer een modetrend is. Dan kunnen ze er geen genoeg van krijgen, maar zodra er een modetrend over is, belanden de riemen linea recta de kast in en zul je ze voor een hele tijd niet meer zien.

Op het moment zijn riemen een heel stuk minder in de mode en dus zie je ze ook minder in het straatbeeld. Mocht je nu toch graag een riem dragen, dan kan u dat doen, maar neem dan wel een trendy riem. Een trendy riem bestaat uit een grote, opvallende gesp die bij uw kleding past. Er mogen best kleuren verwerkt zijn in de gesp, zolang deze maar passen bij je overige kleding. Om de gesp er nog mooier uit te laten komen is het de bedoeling dat je geen kleding draagt met allerlei tierelantijntjes erop. Ook moet de riem breed zijn en ook deze mag in allerlei kleuren zijn. Ook deze moet gecombineerd worden met de rest van je outfit.

Het dragen van een riem is dus niet in de mode, maar mocht u onverhoopt toch een riem moeten dragen, omdat anders uw broek niet past, neem dan een brede riem met een grote, opvallende gesp. Qua kleur maakt het in principe niet uit, zolang het maar bij de rest van je kleding past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation