Schoenen kopen doe je online

Waarom zou je nog naar de winkel gaan en teleurgesteld worden dat ze jouw maat niet meer hebben. De online schoenenverkoop is de laatste paar jaar explosief gestegen. Ook voor het lopende jaar 2013 wordt weer een stijging verwacht. Dit terwijl winkeliers in het gewone straatbeeld steen en been klagen over teruglopende omzetten. Online kan je jouw favoriete schoenen zoeken en direct de prijzen vergelijken. Veel winkelketens maken pas sinds kort de omslag naar het verkopen via internet. Lange tijd is gedacht dat mensen schoenen niet via het internet zouden gaan bestellen. Omdat het terugsturen van een eventuele miskoop vaak gratis is, zijn er geen drempels meer om niet online te bestellen.

Voordat je op het punt staat om een paar schoenen of sneakers te bestellen kan je het beste even de naam van de schoen in Google gooien. Op deze manier kan je gemakkelijk alle webshops vinden die deze schoen verkopen. Dit is vaak in enkele minuten gebeurt en het kan tientallen euro’s opleveren. Naast de vergelijking valt er nog op een andere manier te beknibbelen. Dit met een actiecode of kortingscode. Deze kortingscodes zijn vooral populair bij het shoppen van kleding en schoenen.

Op deze website staat een compleet overzicht van bekende en minder grote schoenwinkels. Natuurlijk Zalando, de grootste schoenenwinkel van Nederland. Deze partij werkt vaak met kortingscodes waardoor je soms wel 10 euro korting krijgt op de schoenen. Andere kortingscodes kunnen recht geven op gratis verzending of een gratis cadeau bij jouw bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation