Show me your nudes!

Modieuze vrouwen die de vraag krijgen om hun ‘nudes’ te tonen, lopen deze lente niet gechoqueerd weg, maar wandelen trots richting hun schoenenkast om hun Gabor schoenen te halen. Het woord nude staat dit seizoen immers niet synoniem voor naakt, maar voor het dromerige kleurenpallet tussen poederroze en zalmroze. Met een paar schoenen in deze kleur ben je klaar voor de lente!

Engelstalige fashionista’s hebben het massaal over de nude trend, maar laat je niet misleiden: we gaan deze zomer niet allemaal in adamskostuum naar het werk. Nude kleuren hebben in het Nederlands fantasievolle namen als poederroze, lichtroze, zalmroze en koraalroze. Klinkt al een pak draagbaarder, toch?

Lichtroze schoenen

Lichtroze schoenen passen bij elke outfit. De kleur leunt dicht aan bij de natuurlijke huidskleur van veel mensen, waardoor het lijkt alsof benen en schoenen een geheel vormen. Zo gaat niet alleen alle aandacht naar je zorgvuldig uitgekozen outfit, je benen worden ook nog eens optisch verlengd. Wie z’n nude schoenen uit de kast haalt, kan ongetwijfeld rekenen op goedkeurende blikken en complimentjes.

Schoenen in pastelkleuren, lichtroze of zalmroze mogen dan wel beschouwd worden als de perfecte subtiele aanvulling van een outfit, dat wil niet zeggen dat nude schoenen saai zijn. Ook met schoenen in poedertinten kan je experimenteren. Ga voor een paar met een speciale structuur of een uitvoering in een uniek materiaal. Lak, krokodillenleer of slangenprint? Bij poederroze schoenen is het allemaal mogelijk!

Gabor schoenen

Heb je nog geen zalmroze schoenen in je bezit? Bekijk dan de nieuwe collectie van Gabor en ontdek alle nude pumps, metallic poederroze hakken, lichtroze instappers in slangenleer en shiny pastelroze veterschoentjes. If you go nude this summer, houd dan je schoenen gewoon aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation