SuperSales – alle kleding aanbiedingen op een site

Iedereen houdt van uitverkoop. Bij de uitverkoop in winkels zijn echter ook een aantal nadelen.

Zo is het vaak erg druk: de winkels zijn overvol en de rijen bij de kassa’s eindeloos. Omdat het zo druk is, is er weinig tijd om schoon te maken en op te ruimen: vaak is het een zootje in de winkels. Als je uiteindelijk wat leuks hebt gevonden is er een reële kans dat jouw maat er uitgerekend niet meer is.

De nieuwe website SuperSales.nl lost al deze problemen op. Het heeft alle kleding aanbiedingen van 85 kledingwinkels op één site verzameld. Het aanbod van deze shops is eenvoudigweg te doorzoeken. Als je leuke artikelen gevonden hebt, kan je – heel gemakkelijk – een sale alert aanmaken. Hierbij vul je je e-mail adres is, waarna je op de dagen dat je zelf kiest een mailtje krijgt met de nieuwe artikelen die voldoen aan je eerdere filters en die die dag in de kleding uitverkoop zijn gegaan.

De site is wel een gevaarlijke voor je portemonnee. Omdat alles zo goedkoop is, klik je maar door. Op het laatst wil je zoveel kopen dat je wellicht meer uitgegeven hebt dan je lief is. Maar dat is gauw vergeten als je enkele dagen later de pakketjes in huis krijgt. Genieten maar op SuperSales.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation