T-shirt ook voor de winter

Een t-shirt voor de winter is toch veel te koud? Een t-shirt is heel goed te dragen onder een vest of trui. Vaak is het binnen veel warmer dan buiten en je wanneer je dan je vest of trui uit doet heb je er altijd nog een leuk t-shirt onder.

T-shirt onder een overhemd

Je kunt een t-shirt zelf ontwerpen met een bepaalde opdruk of tekst. Alleen wanneer je deze draagt onder een overhemd, zie je de opdruk of tekst er vaak door heen. Onder een overhemd kun je het beste een ff t-shirt dragen. Het best kun je hier een wit t-shirt voor nemen.

T-shirt onder een trui

Je kun teen t-shirt met opdruk wel goed onder een vest of trui dragen. Wanneer je bijvoorbeeld naar je werk gaat, zal het onderweg wat kouder zijn dan eenmaal binnen op kantoor. Hier wordt namelijk goed gestookt en is de temperatuur vrij aangenaam. Het is dan aangenamer wanneer je je trui of uit doet en gewoon in je t-shirt kan werken en rond lopen. Dan biedt een t-shirt met opdruk een goede uitkomst.

T-shirt onder een vest

Het kan ook voorkomen dat het net niet lekker genoeg is qua temperatuur om je vest geheel uit te trekken. Dan kun je ook je rits van je vest gedeeltelijk open doen en dan is het leuk als je een gedeelte van de opdruk ziet.

Al met al kun je t-shirts ook heel goed in de winter dragen en bieden ze een goede uitkomst in combinatie met overhemden en truien. Of je een t-shirt in de winkel koopt of voor een keer zelf ontwerpt kun je natuurlijk geheel zelf bepalen. Mocht je nog nooit zelf een t-shirt hebben ontworpen, probeer het dan een keer. Qua prijs kom je vaak ook nog goedkoper uit en het is eenvoudig te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation