Een tas kopen

Een tas is een belangrijk accessoire voor bij je outfit. Er zijn veel verschillende soorten tassen die je kunt kopen. Maar welke zijn nu het mooiste en beste en van welk materiaal zijn ze gemaakt?

Leren tas

Een leren tas is vaak wat steviger en heeft een langere levensduur dan andere soorten tassen. Wel zijn de tassen vaak iets duurder. Leren tassen heb je van verschillende merken als Shabbies, BKY, Lavidalux en andere merken.

Shabbies tassen

Tassen van Shabbies zijn gemaakt van robuust koeienleer. De tassen van Shabbies worden vaak mooier wanneer ze gebruikt en gedragen worden. Dan begint het leeroppervlak echt te leven. De tassen zijn zo ontworpen dat ze ook zeer goed bij de Shabbies laarzen passen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

BK-Y Burkely tassen

De tassen van Burkely zijn qua stijl erg gemixt. Zo hebben ze verschillende tassen in hun collectie die erg zakelijk zijn. Deze tassen hebben een moderne en strakke uitstraling. Ook heeft Burkely tassen ontwikkeld die weer wat stoerder zijn en die een klassieke uitstraling hebben.

Tassen van Lavidalux

De lederen tassen hebben een exclusief ontwerp en een zeer eigen stijl. Alle tassen van Lavidalux worden met de hand gemaakt van hoogwaardig leer. Met een Lavidalux tas zul je zeker opvallen, omdat ze een bijzondere en uniek design hebben.

Dit zijn echter maar een paar merken van tassen die er zijn. Het is heel smaak gevoelig welke tas nu het beste bij je past. Wel kun je vaststellen dat wanneer je een leren tas koopt, je langer plezier hebt van je tas. De prijs ligt dan misschien wel iets hoger, maar de leren tassen zijn zeker duurzamer in vergelijk met andere tassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation