Voordelen van een strapless bh

Het dragen een strapless bh heeft vele voordelen, deze voordelen worden in dit artikel uiteen gezet. Je zult zien dat als je eenmaal een strapless bh uit de strapless beha shop hebt gedragen, je eigenlijk niet anders maar wilt. Deze bh’s zitten namelijk heel natuurlijk, hierdoor heb je amper het idee dat je een bh draagt.

Je ziet geen ontsierende bh bandjes

Een heel groot voordeel van een strapless bh (zelfklevende bh) is dat je geen bandjes meer ziet. Dit is ideaal bij een jurk waarbij je schouders bloot zijn, maar ook bij strakke t-shirts. Iedere vrouw kent het wel, heb je een mooi shirt aan zie je er toch weer een bandje doorheen die het shirt net wat minder mooi maakt. Om dit te voorkomen is het aan te raden om geen bh bandjes te dragen, door een zelfklevende bh te kopen. De meeste vrouwen dragen regelmatig een strapless bh, omdat ze niet willen dat de bandjes te zien zijn.

Geen pijnlijke bh-bandjes meer

Een veel gehoorde klacht van vrouwen is dat ze last hebben van de bh bandjes. De bandjes snijden dan vaak in de huid. Dit komt meestal omdat je dan een bh draagt die niet helemaal goed past. Je moet dan eigenlijk een bh in een andere cup dragen. Door een strapless plak bh te dragen kan dit niet meer voorkomen. Als je een te grote of te kleine bh koopt, je merkt het meteen. Doordat deze afzakt of gewoon niet past

Als de bh dan afzakt betekent dit dat de bh onvoldoende steun biedt. Het is namelijk de bedoeling dat een bh je borsten ondersteunt. En niet zoals vaak gebeurd bij een normale bh dat de bandjes je borsten ondersteunen, in plaats van de cup.

Je hebt verschillende soorten strapless bh’s, namelijk bh’s waar je de bandjes van af kunt halen en de bh als strapless kunt gebruiken. Toch raden wij altijd aan om een plak bh te kopen. Deze zitten namelijk heerlijk, doordat deze zeer natuurlijk aan voelen. Je plakt de bh als ware op je borsten, waardoor het een onderdeel van je lichaam wordt. De bh voelt dus niet aan als een bh. Een bijkomend voordeel van een plak bh is dat deze geen sluiting heeft. Je hebt dus ook geen last meer van een klemmende of te losse sluiting. Steeds meer vrouwen kiezen voor een plak bh, vooral in het buitenland, waar ze al wat langer op de hoogte zijn van plak bh’s.

Als je een mooie, fijn zittende strapless bh zoekt, is het zeker aan te raden om StraplessBeha.nl te bezoeken. Hier zal je zeer fijne strapless plak bh’s vinden voor een mooie prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation