Wat zijn proefmonsters?

Een proefmonster, ook een freebie of sample genoemd, is een product maar in meestalkleinere verpakking en dus wat minder hoeveelheid. Proefmonsters hoeven niet per se kleinere verpakkingen te zijn. Regelmatig zijn dit ook reguliere formaten die weggegeven worden.
Het aanbod gratis proefmonsters is enorm divers. Zo zijn er dus proefmonsters van scheermesjes, inlegkruisjes, cosmetica(zoals parfum, eyeliner of lippenstift) of gratis cd’s, dvd’s of boeken. Ook worden er regelmatig zeer welness pakketten of babyproducten weggegeven.

Deze proefmonsters worden door verschillende bedrijven weg gegeven om consumenten hun product te laten proberen. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis een scheermesje of een pakje koffiebonnen. Hierdoor kan je dus gratis verschillende producten testen. Dit bespaart je ook meteen een hoop geld.

Er zijn tegenwoordig zoveel proefmonsters te verkrijgen dat je mogelijk het overzicht verliest. Gelukkig zijn er een groot aantal verschillende websites waar deze proefmonsters worden opgesomd. Zo hoef jij niet eeuwig te zoeken naar een juiste aanbieding. Actiemonster.nl is een van dit soort websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation