5x trends in trouwringen

De grote vraag is gesteld: jullie gaan trouwen. Daar hoort natuurlijk een trouwring bij. Het is niet raar als je wordt overspoeld met vragen als: wat voor ring wil ik precies? Welke maat, kleur en steen? Moet de ring matchen met mijn man? Om je hier een handje bij te helpen is het ook handig om te kijken naar de nieuwste trends op het gebied van trouwringen. Ja, dat klopt niet alleen de mode kent trends, trouwringen namelijk ook. Lees hier alvast de trends van trouwringen en maak de zoektocht naar de perfecte ring nog makkelijker.

Trouwringen van carbon

Ondanks dat carbon niet heel populair is onder sieraden en vaak wordt gezien als een chemische stof, wordt het wel steeds populairder onder trouwringen. De zwarte kleur van carbon staat prachtig bij goud en geeft een stoere look. Deze ring is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en past goed bij een sportief en stoer koppel. 

Gekleurde diamanten

Diamonds are a girls best friend en zijn altijd populair geweest onder trouwringen. Naast de standaard witte diamanten zijn ook de gekleurde diamanten steeds meer in trek. Net als de witte diamanten schitteren deze stenen om je vinger, een echte eyecatcher voor een glamorous look.

Rose goud en rood goud

Naast geel gouden en wit gouden trouwringen, zijn ook rose gouden ringen en rood gouden ringen steeds meer in trek. Ook onder deze ringen zien we veel combinaties terug rosegoud met diamant of een andere steen en combinaties van rosegoud met witgoud.

Spanringen

Misschien een beetje een aparte naam, maar ook deze ringen zijn de trend van nu. Bij spanringen zit de diamant geklemt tussen de ring en wordt de ring bij elkaar gehouden door middel van spanning. Ook deze ringen zie je steeds meer terug in verschillende kleuren en ook combinaties van bijvoorbeeld wit goud en geel goud. Tijdloos, stijlvol en ook deze ring is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Pesoonlijke touch

Zoals bij elke trouwring wordt de binnenkant gegraveerd met de datum van de trouwdag en de naam van je partner. Tegenwoordig zien we ook veel graveringe aan de buitenkant van de ring. Bijvoorbeeld de naam van je partner of bepaalde date aan de zichtbare zijde van de ring.

 

Weet jij al welke ring je voor je big day wil? Neem een kijk op 123gold.nl voor inspiratie op het gebied van trouwringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation