Beddengoed voor in de winter

BeddengoedEen goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. Als in de winter de temperaturen tot onder het vriespunt dalen is het fijn als je in een heerlijk warm bed kunt slapen. Niets is zo vervelend als ’s nachts wakker te worden en last te hebben van de kou. Ook al staat de verwarming hoog, de kou komt van muren en ramen en trekt vanaf onder je bed naar boven. Investeer daarom in beddengoed en geniet ook ’s winters van een heerlijke nachtrust. Je zult er elke dag minstens 8 uur plezier van hebben en overdag ben je dankzij extra slaapcomfort ook fitter. Naast speciale donzen dekbedden en vierseizoenen dekbedden is het ook van belang om een goed hoeslaken en dekbedovertrek te kiezen.

Flanel is een stof gemaakt van los gesponnen garen. Daardoor voelt een flanellen dekbedovertrek heerlijk zacht aan en kunt u daar goed onder slapen. Flanel staat erom bekend dat het warmte goed vasthoudt.

Flanellen hoeslakens

HoeslakensFlanellen hoeslakens zijn uitermate geschikt voor in de winter. Deze hoeslakens worden van een textielsoort gemaakt van los gesponnen garen. Daardoor ontstaat een heerlijk zachte stof. Dankzij de elastische band rondom het hoeslaken blijft deze altijd goed strak om het matras zitten. De flanellen hoeslakens van Dekbedwinkel zijn geschikt voor matrasdiktes tot 25 centimeter. Er is keuze uit Flanel (100% katoen) en stretch flanel. Stretch flanel bestaat voor 80% uit katoen en 20% uit polyester.
Het voordeel van stretch flanellen hoeslakens is dat de elasticiteit van het hoeslaken altijd een juiste pasvorm heeft. Flanellen hoeslakens zijn strijkvrij. Romanette is een bekend merk dat goede kwaliteit hoeslakens aanbiedt tegen een goede prijs. Romanette hoeslakens staan garant voor duurzame kwaliteit. Producten van Romanette blijven jarenlang in topconditie.

Flanellen dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van Flanel zijn heerlijk warm en zacht. Zo kunt u ook in de koude wintermaanden heerlijk slapen. Bekende bedtextiel merken zijn Beddinghouse, Damai, Refined en Romanette. De verschillen zitten in design en het percentage flanel dat is gebruikt.

Letop: flanel behoudt de kwaliteit als u zich aan de wasvoorschriften houdt. Zodra flanel te warm gewassen wordt dan gaat het pluizen. Als u zich aan de wasvoorschriften houdt kan flanel jarenlang meegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation