De werking van lenzen

Wil jij ook eindelijk van die vervelende bril af? Dan is het mogelijk om over te stappen op contactlenzen. Op deze manier hoef je de bril niet meer te dragen, en valt het andere niet eens op dat je lenzen in hebt. Veel mensen geven hun voorkeur voor het dragen van contactlenzen, in plaats van een bril.

De werking van lenzen

Dat lenzen een hulpmiddel zijn voor mensen die moeite hebben met het zicht, is over het algemeen wel duidelijk. Maar hoe werken lenzen nou eigenlijk precies? Lenzen worden gedragen op een laagje traanvocht. Dit zorgt er voor dat het hoornvlieg niet wordt geraakt. De lenzen kunnen ’s ochtends worden in gedaan, en ’s avonds weer worden verwijderd. Overdag heeft men dan geen last van het slechte zicht en kan er goed worden gezien.

Diverse soorten lenzen

Er wordt bij lenzen onderscheid gemaakt tussen harde lenzen en zachte lenzen. Iedereen heeft zo weer de voorkeur voor andere soort lenzen. Beide lenzen hebben bepaalde eigenschappen en kunnen zo hun voor- en nadelen hebben. Zo kunne harde lenzen erg oncomfortabel zitten, terwijl zachte lenzen flexibel zijn en daar door wel comfortabel zitten.

Lenzen kopen

Lensonline.be beschikt over een breed assortiment aan diverse soorten lenzen. Zo is het mogelijk om bij hen daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen en multifocale lenzen te kopen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele soorten lenzen die bij hen verkrijgbaar zijn. Wil jij lenzen bij deze website bestellen? Kijk dan eens op Goedkoop.be en profiteer van korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation