Een leuke badcape voor je kind

Lekker je kindje in bad gedaan en is het afdrogen altijd een groot probleem? Met de bekende badcape met tekst is dat verleden tijd. Na het badderen, zwemmen of douchen is het ideaal om je kindje een badcape aan te trekken om af te drogen. De van badstof cape droogt tegelijkertijd af en ze zijn in alle kleuren, maten en soorten verkrijgbaar in de winkels en online. Daarnaast is ook populair de badcape met tekst. Personaliseer je badcape met een tekst, naam of iets anders waardoor je je eigen badcape kunt ontwerpen voor je kindje.

Kikker of eend

Na het badderen kun je je kind omtoveren in een kikker of eend doordat de badcapes in alle soorten verkrijgbaar zijn. Van simpele effen kleuren tot capes met een dierenpatroon erop. Het afdrogen wordt leuker en gemakkelijker. Na het douchen of zwemmen doe je de cape bij je kindje aan, wat heel makkelijk is, namelijk over het hoofd. Een beetje knuffelen om de eerste natheid al droog te maken en verder droogt de cape vanzelf je kindje. Zeker op het strand is dit ook goed toepasbaar. Geen gedoe meer met een grote handdoek om je kindje wikkelen. De badcape is perfect te gebruiken.

Cadeau
Behalve dat dit leuk is om voor je kindje te kopen is dit ook een perfect cadeau. Heb je een neefje die dol is op een lieveheersbeestje? Zoek op internet vooral naar badcapes met lieveheersbeestjes en je vindt ze ongetwijfeld. Voor een verjaardag kun je je neefje verassen. Hij zal voortaan na het badderen als een lieveheersbeestje door het huis gaan. Een geweldig cadeau om te geven dus en dat allemaal online verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation