Een stoer merk: Vanguard

Het merk Vanguard is een redelijk bekend lifestyle merk. Vanguard verkoopt vooral casual kleding voor mannen. Ze baseren hun kleding collectie op een ontdekkingsreis op een klassieke motor waarmee langs allerlei grote steden in de VS wordt gereden. Het merk is vrij prijzig en niet voor de gewone man bedoeld die snel en goedkoop kleding wil kopen. Met de gewone man bedoelen wij dus ook de man die een gemiddeld of lager dan gemiddeld inkomen heeft.

Wat is de doelgroep van Vanguard?
De doelgroep van Vanguard zijn getrouwde of volwassen mannen met een partner die rond de leeftijd 30 + en 55 zijn. De man moet wel een goed inkomen hebben en van mode houden. Het kleding merk is alles behalve oubollig. De meeste mannen die Vanguard kleding aanschaffen wonen net buiten de stad en hebben een goed betaalde baan. Het merk verkoopt vooral ‘simpele’ kleding met een ruig randje.

In wat voor kledingwinkels wordt de kleding verkocht?
De kleding van Vanguard wordt verkocht in de meeste herenmode winkels, ook in de casual blauwe winkels en op het internet. De collectie is groot en erg uitgebreid.

Verkoop prijzen
De kleding van Vanguard is nogal prijzig zoals aangegeven, maar goed dit is natuurlijk relatief. Voor iedereen is dit verschillend. De een koopt shirtjes van € 90,00 euro en vindt dit normaal, de ander koop shirtjes van € 15,00 euro en vindt dit weer normaal en ruim voldoende. Zo heeft  iedereen een verschillend uitgave patroon. Ook wat Vanguard jeans bijvoorbeeld betreft.

De shirtjes van Vanguard kosten meestal rond de € 79,95 euro. Bij de leren jasjes van Vanguard loopt de prijs zelf op tot € 799,95 euro. De meeste mensen vinden dit veel geld. Vanguard is desondanks een veel verkocht merk.

Verkrijgbare maten van Vanguard
De mannencollectie word verkocht in meerdere maten. Vanguard verkoop van maat M tot maat XXL. 50 / 58 en de lengte maten 32 / 40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation