Kinderkapstok voor alle kindermode!

Ons oog viel bij Dreumes enZo op de fijne collectie kinderkapstokken. De leukste haakjes met prachtige afbeeldingen en materialen. De haakjes zijn voor kinderen leuk, op de kinderkamer om hun kleding aan op te hangen of handig in de gang om zelf hun jas op te hangen op ooghoogte. Met een leuke kinderkapstok wordt de kans groter dat de jas ook daadwerkelijk opgehangen wordt en niet over een stoel of op de grond beland!

Maar ook zijn de kapstokjes leuk voor mama! Je hangt aan deze gezelige haakjes gemakkelijk al je sieraden op, zo zijn er mooie metalen haakjes met uilen op een tak, aan hun pootjes 4 haakjes. Hang hier al je kettingen aan op. Fijn praktisch en leuk om naar te kijken. Ook de losse kapstokjes met nostalgische plaatjes zullen bij vele mama’s in de smaak vallen.

Kinderkamer Accessoires

Ook voor meer leuke kinderkamer mode kun je bij Dreumes enZo terecht. Ze hebben er bijvoorbeeld mooie dekbedovertrekken en hippe sierkussens. Maar een hele grote collectie aan kinderlampen en muurstickers. Neem snel eens een kijkje bij alle Kinderkamer accessoires.

Naast al deze leuke accessoires kun je er ook terecht voor praktische babyspullen. Zo is er een uitgebreide collectie met hydrofiele luiers en aankleedkussenhoezen. Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation