Mango kleding

Mango is een Spaans merk, in 1984 opgericht in Barcelona door de broers Isak en Nahman Andic. De naam ontstond toen de broers in Thailand waren om stoffen in te kopen. Zij hadden een duidelijk beeld van hun collectie in hun hoofd en toen zij een mango proefden realiseerden ze zich dat de zoete, exotische smaak perfect aansloot op hun idee├źn. Bovendien betekent mango in ieder land hetzelfde. De merknaam was geboren. Binnen een jaar na de opening van de eerste winkel in Barcelona waren er al vijf winkels bij gekomen. En het merk breidt zich nog steeds uit. Mango geniet inmiddels internationale bekendheid en wordt in wereldwijd in 107 verschillende landen verkocht.

Kleding voor de moderne vrouw

Mango ontwerpt en produceert voornamelijk kleding en accessoires voor vrouwen. De kleding van Mango is gericht op de moderne, urban vrouw. Mango streeft naar het ontwikkelen van kwaliteitsproducten met een uniek design en een duidelijk imago. De filosofie van het merk draait om harmonie, bescheidenheid en affectie.Sinds 2008 beschikt Mango ook over een kledinglijn voor heren.

Betaalbare kwaliteit

Diverse supermodellen, waaronder ChristyTurlington, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss, Miranda Kerr en DariaWerbowy zijn al het gezicht van Mango geweest. Ook actrices ScarlettJohansson en Penelope Cruz hebben model gestaan voor het merk. Hierdoor zou je denken dat Mango een duur merk is, maar niets is minder waar. Mango hecht namelijk niet alleen waarde aan de kwaliteit, maar ook aan de betaalbaarheid van haar collectie. Kortom, als je op zoek bent naar betaalbare kwaliteitskleding zit je goed bij Mango!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation