Leren nagel lakken

Nagel lakken is lastiger dan de meeste denken, het kost eenmaal tijd om het goed onder de knie te krijgen. De eerste keren smeer je vaak je vingers onder de nagellak omdat je uitschiet bijvoorbeeld of ziet het er erg slordig uit. Uiteraard is er natuurlijk een groot verschil of je de nagels lakt met één kleur of dat je bijvoorbeeld leuke figuurtjes zet op jou nagels zoals onderstaand te zien is.

Nagel lakken

Nail art is tegenwoordig een hobby van vele meiden en vrouwen. En dat is best logisch als je de afbeelding hierboven bekijkt. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden om je nagels te kleuren. Met een beetje inspiratie kun je bijvoorbeeld wekelijks je nagels een andere kleur geven.

Tips om beter te leren nagel lakken

Ten eerste: oefening baart kunst. Begin simpel en ga steeds lastigere kleurencombinaties of figuurtjes proberen te lakken op je nagels. Na een tijd zul je merken dat je het onder de knie krijgt waarna het steeds leuker wordt.

Een tweede tip is om te leren van anderen. Op Youtube staan onder andere vele tutorials die het jou kunnen leren, je kunt hier gemakkelijk de stappen volgen waarna je het vanzelf doorkrijgt.

Ten slotte, een laatste goede tip. Lak de nagels van een vriendin van jou, want oefening baart kunst zoals in de eerste tip als is meegegeven. Oefenen op andere nagels zorgt ervoor dat je het ook beter gaat leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation