My Paperbag, ´the feel good, do good´ bag

MYOMY vervaardigt unieke leren tassen via Fairtrade vakmanschap. Het merk werkt met ecologisch gelooid buffelleer dat afkomstig is van dieren die bij lokale boeren in India een goed leven hebben geleid. De productie is milieuvriendelijk. Door MYOMY genieten meer dan honderd boerenfamilies beter onderwijs en gezondheidzorg. De boodschap van het merk is duurzaamheid en werken aan een betere wereld. Het merk streeft ook naar aandacht voor het belang van geboortebewijzen in India.

 

My Paperbag is een populaire tas die ontworpen is door Ramon Middelkoop.

De tas onderscheidt zich door de orginele kartelrand en het korte hengsel. Het heeft meerdere vakken en je kunt er een aparte ´bag in bag´ bij bestellen. My Paper Bag tassen zijn uniek omdat ze met de hand gemaakt zijn. De schoonheid van de tas neemt zelfs toe bij gebruik. De liefde waar My Paperbag mee vervaardigd wordt, zie je terug in de tas. Ondertussen zijn er meer dan veertien modellen te koop in verschillende maten en kleuren. Er zijn luiertassen die naar wens omgetoverd kunnen worden tot reistas of werktas. In de collectie zijn tassen van My Paper Bag met lange hengsels, waarbij de kleuren Blond, Original en Dark Chocolate eruit springen. Er is ook een handig Cross-body tasje op de markt gekomen, waar veel vraag voor was, en wat een zeer geliefd item is.

 

Kortom, met My Paperbag haal je een klassiek, duurzaam en trendy tas in huis, een “feel good, do good” bag. Als je op zoek bent naar een unieke handgemaakte leren tas met stijl, waarbij je ook bijdraagt aan een beter milieu, dan weet je waar je moet zijn!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation