Parka jas kopen

Zodra de eerste bladeren van de boom vallen, wordt het tijd om je zomerjas te verruilen voor een warmer exemplaar. Je wilt jezelf goed beschermen tegen het wisselend weer en de gure wind, dus wordt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe jas. Een parka jas kopen, is dan een goede manier om je te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Parka’s hebben een warme voering en veelal is de capuchon aan de binnenzijde ook gevoerd. Bij de meeste parka’s is de buitenzijde bestand tegen alle weersinvloeden, zodat de jas niet aan de binnenzijde vochtig wordt.

Het uiterlijk van een parka jas

Een parka is een model jas dat al jarenlang bestaat. Ontwerpers kunnen met dit type jas dan ook eindeloos variëren. De parka’s voor heren zijn op heuplengte, zodat je rug goed warm blijft. De aangehechte capuchon kan voorzien zijn van een nepbontje, wat een stoerder uiterlijk geeft aan de jas. De jas heeft een recht model met een opstaande kraag en klepzakken. Vaak heeft het een dubbele sluiting, zodat de parka goed winddicht is. Niet alleen zijn er modellen verkrijgbaar voor het najaar en de winter, maar zijn er ook parka’s die geschikt zijn voor het tussenseizoen. Deze zijn voorzien van een dunnere voering en een verwijderbare capuchon.

Een parka herenjas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een effen kleur parka, zoals zwart of voor een combinatie van kleuren. Een bontje aan de capuchon geeft deze jas een stoere look. Sommige parka’s zijn voorzien van een gewatteerde binnenvoering en een verstelkoordje, ideaal voor de momenten waarop het buiten vriest. Kom maar op met het koude weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation