Snowboots in alle soorten & maten

In de koude perioden van het jaar is het heerlijk om goede snowboots te hebben. Ze zorgen er voor dat je voeten lekker warm en droog blijven. Online zijn er vele soorten en maten snowboots te vinden. De ene wat modieuzer en de andere met wat meer kwaliteit.

Niet alleen voor de wintersport zijn ze echt een must, maar ook voor de sneeuwdagen hier in Nederland zijn ze eigenlijk onmisbaar.

Snowboots voor kinderen

Voor kinderen is het heerlijk om goede snowboots te hebben waar ze heerlijk in kunnen ravotten. Als de kinderen koude voeten krijgen, is het speelplezier vaak al snel weg. Goede boots helpen er aan mee dat de kinderen het buiten langer vol houden. Voor de kinderen is er veel keus. Niet alleen in kwaliteit, maar ook in uitstraling. Voor de meiden is er volop keus in mooie roze, glitterachtige of juist stoere boots. En ook voor de jongens zijn er vele soorten stoere snowboots te vinden.

Snowboots voor volwassen

Voor volwassenen is het vaak vooral een nuttige aankoop. Op de dagen dat er sneeuw ligt, zorgt het voor een stukje loop comfort, maar ook de warme voeten is natuurlijk een belangrijke bijkomstigheid. Tegenwoordig is er heel veel keus aan snowboots. Online is er ruime keus. Je kunt kiezen voor de duurdere, bekende merken. Maar er zijn ook voldoende goedkopere merken te vinden die misschien wel aan uw eisen voldoen.

UGGS

De UGGS zijn voor vele van ons erg bekend. Niet echt officiƫle snowboots, maar ze worden wel door veel mensen gedragen. Ze zijn modieus en lekker warm, maar helaas niet 100% waterdicht. Het draagcomfort is erg groot. Als je UGGS draagt, merk je amper dat je ze aan hebt. Ze lopen echt heerlijk. Er zijn vele soorten en modellen te koop. Voor mannen, vrouwen en zelfs voor hele kleine kinderen zijn er al UGGS te vinden. Let wel op, bij een glad ondervlak hebben ze minder grip.

Sorel boots

De Sorel snowboots hebben een hoge kwaliteit. Doordat alle snowboots gevulkaniseerd rubber bevatten hebben ze een lange duurzaamheid en slijten ze niet of nauwelijks. De wollen voering en de leren buitenkant zorgen samen voor een optimaal comfort. Deze snowboots zijn door vele mensen met tevredenheid gedragen onder zeer koude weersomstandigheden.

Olang

Olang snowboots zijn een duurzame en warme keuze. De rubberen zool en stevige materialen zorgen er voor dat het een betrouwbaar merk is. Een aantal modellen van Olang bevatten het OC-systeem. De zool bevat ingebouwde spikes. Dit is een omklapsysteem. Als je ze uitklapt verhoogt dit je grip op gladde oppervlakten. Let wel op: de Olang snowboots vallen vaak een maatje kleiner uit.

Er is veel keus. Het is ook net een beetje wat jij belangrijk vindt aan een paar boots. In ieder geval: happy snowboot hunting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation