Sportief, maar toch netjes willen overkomen?

Het is altijd een beetje lastig, je wil er netjes uitzien, maar niet te netjes. Wat draag je dan? Er is een basiskledingstuk wat in deze gevallen altijd van pas komt, namelijk de Hugo Boss polo. Deze polo lijkt enigszins sportief, maar is toch netjes door de pasvorm. Een ander voordeel is dat de polo er is voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast is de polo in allerlei soorten motieven en kleuren te verkrijgen.

Hugo Boss

Hugo Boss is een kledingmerk dat al een tijdje bestaat en kleding ontwerpt en verkoopt voor zowel man als vrouw. Daarnaast heeft Hugo Boss ook horloges, parfums, schoenen, brillen en andere accessoires voor mannen en vrouwen. Ook een kinderlijn behoort tot de collectie. Het hoofdkantoor van Hugo Boss staat in Metzingen, Duitsland. Dit is de plek waar Hugo Boss zelf ooit de kledingfabriek begonnen is. Inmiddels heeft Hugo Boss winkels op verschillende plekken in de wereld.

Een polo

Een polo, ook wel het poloshirt genoemd, is een kledingstuk dat zijn oorsprong kent bij een ander luxe merk, namelijk Lacoste. René Lacoste, de oprichter van het kledingmerk, bedacht de polo in de tenniswereld. Later is de polo bij andere merken ontpopt tot een normaal kledingstuk dat niet alleen voor de sportwereld gemaakt werd. Het poloshirt heeft zich zo ontwikkeld, dat het nu gezien wordt als één van de basiskledingstukken.

Hugo Boss polo

De Hugo Boss polo kan op verschillende plekken gekocht en gebruikt. Zo kan de polo gebruikt worden als dagelijks kledingstuk, voor in de sportwereld maar ook als kledingstuk voor de net. Het is mooi te combineren met een spijkerbroek, een pantalon of een sportbroek. De polo kan in elke Hugo Boss winkel gekocht worden, maar ook online. Ook grote ketens zoals Zalando of Wehkamp verkopen Hugo Boss kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation