Verschillende stijlen overhemden onder één dak: casual, zakelijk en feestelijk

Ben je op zoek naar een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk zit? Ga dan op zoek naar overhemden. Overhemden zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. Ze zijn er niet alleen voor onder je zakelijke pak, maar ook voor bij je casual outfit of als je er extra feestelijk of luxe op wilt staan. Zowel mannen als vrouwen kunnen niet genoeg exemplaren van dit kledingstuk in de kast hebben hangen, want een overhemd is bijna overal op te combineren. Als je op zoek bent naar de allermooiste \, dan kun je soms een aardige zoektocht nodig hebben. Hier is een oplossing voor. Kijk bijvoorbeeld eens op overhemden.com. Hier vind je alle varianten die je zoekt op één site. Lange shoptijden waarmee je de hele dag van huis moet, zijn hiermee dus verleden tijd. Wat heeft deze specialist dit gebied allemaal te bieden?

Casual

Een overhemd dat je gewoon op een spijkerbroek draagt, kan zorgen voor een casual outfit met een lichte zakelijke tint. Vooral als je kiest voor een wat luxer overhemd, die je in je broek stopt, met een mooie riem en schoenen als eyecatcher, kun je verzorgd en professioneel voor de dag komen, zonder dat je een pak hoeft te dragen. Een overhemd dat aan de binnenkant van de mouwen en de boord over een ander patroon beschikt dan de rest van de blouse, is hiervoor erg geschikt en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn er overhemden die helemaal niet professioneel of zakelijk aandoen, en die erg geschikt zijn voor alledag, bijvoorbeeld in je vrije tijd of als je een functie hebt waarbij kleding helemaal geen issue is. Ook dergelijke blouses zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten, en zijn gemakkelijk te combineren met diverse soorten broeken.

Zakelijk

Op zakelijk gebied heeft een specialist in overhemden als Overhemden.com ontzettend veel te bieden. Wil je een overhemd dat je combineert met een pak, voor een business uitstraling met klasse, houdt er dan rekening mee dat je een overhemd kiest dat exact de juiste eigenschappen heeft. Draag je een wat klassieker pak, koop dan ook overige kleding die iets klassieker aandoet. Heb je een modern pak, stem de rest van je kleding hier dan ook op af. Als het gaat om overhemden, kun je rekening houden het soort stof, de weving, de boord, de afwerking en de verschillende kleuren en dessins. Deze eigenschappen bepalen in wat voor klasse een overhemd valt. Ga je voor zakelijk, kies dan voor een katoenen overhemd met een luxere uitstraling, en houdt er rekening mee dat je rustige kleuren neemt. Kies je hierbij voor een moderne outfit, dan kun je het beste kiezen voor een iets breder boord. Houd je juist van een wat klassieker uiterlijk, neem dan een overhemd met een straight-point boord of een Kent boord.

Feestelijk

Naast casual en zakelijk, kan een overhemd ook heel feestelijk zijn. Heb je een outfit nodig voor een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, dan mag je het iets bonter maken. Kijk wel uit dat het allemaal netjes en stijlvol blijft. Waar kun je dan mee uitpakken? Denk bijvoorbeeld eens aan andere materialen, zoals satijn. Ook qua kleuren kun je bij een feestelijke outfit andere keuzes maken dan wanneer je op zoek bent naar een zakelijke outfit. Kies bijvoorbeeld eens voor paars of rood. Als het om een echte speciale gelegenheid gaat, dan kun je gebruik maken van manchetknopen aan je mouwen. Denk ook eens na over extra feestelijke accessoires, zoals een ring, een armbandje, of opvallende schoenen.
Nog een leuke tip:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation