Ten Cate herenondergoed in de prijzen gevallen

Mannen die zich wat meer serieus bezig houden met mannenmode en fashion wisten het al. Maar voor iedereen die nog niet bekend was met Ten Cate herenondergoed is er nu een nieuwe reden om met het merk kennis te maken. Ten Cate Bodyfashion heeft namelijk de Nationale Business Success Award 2015 gewonnen in haar branche ondergoed. Een mooie opsteker voor het Nederlandse bedrijf.

Wat maakt Ten Cate herenondergoed zo bijzonder?

Om de Nationale Business Succes Award in de wacht te slepen, moet een bedrijf meer doen dan enkel nuttige en mooie producten op de markt brengen. De juryleden kijken vooral naar in hoeverre het bedrijf innovatief bezig is. Innovatie is immers een bepalende factor voor kortstondig en langdurig succes.

Ten Cate is in de prijzen gevallen dankzij haar bedrijfsvoering waar innovatie voorop staat. Het bedrijf is de laatste jaren op tijd ingesprongen op nieuwe trends en heeft dankzij de juiste acquisities een sterke positie verworven in het midden- en topsegment van de ondergoedbranche. Bovendien heeft Ten Cate een ijzersterke reputatie in de wereld van mannen onderbroeken en vrouwen lingerie.

Al vanaf het begin innovatief

Ten Cate Bodyfashion werd opgericht in 1952 en hield zich in het begin bezig met het produceren van panty’s. Later is dit uitgebreid naar ondergoed, badmode en lingerie. Door zich vanaf het begin in te zetten op innovatie, is het bedrijf verantwoordelijk voor verschillende belangrijke ontwikkelingen in de branche.

Het voortdurend streven naar innovatie pakte vroeger niet altijd goed uit voor Ten Cate. Door haar visie tijdig bij te sturen is het bedrijf echter weer in rustig vaarwater belandt. De overname van Tweka was destijds een belangrijke beslissing die ervoor gezorgd heeft dat Ten Cate in een rap tempo een groot deel van de markt heeft kunnen veroveren.

 

Ten Cate kijkt nu naar de mogelijkheid om uit te breiden naar landen buiten de Benelux. Ondertussen blijven Ten Cate slips een uitstekende keuze voor mannen die op zoek zijn naar ondergoed van hoge kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation