Waar moet je op letten bij het kopen van Facebook likes?

De hamvraag: hoe zorg je ervoor dat je niet opgelicht wordt en dat je met de juiste partij zaken doet? Daar zijn een paar tips voor. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op de regel, maar als je deze zaken onthoudt, kan het bijna niet misgaan.

 

Er zijn bedrijven die neppe Facebooklikes verkopen. Dit betekent niks minder dan dat ze lege profielen verkopen. Profielen die wel een geboortedatum en foto hebben, maar verder leeg zijn en dus ook niet gebruikt worden. Je kunt dan wel een Facebookbericht de wereld in sturen, maar met zulke volgers komt het nooit bij de doelgroep die je voor ogen hebt. Daarom is het belangrijk om geliked te worden door echte mensen, het liefst Nederlandse. Zij vertegenwoordigen namelijk daadwerkelijk je doelgroep. En dat zorgt voor een vergroting van het bereik.

Het is soms lastig om erachter te komen wanneer je te maken hebt met iemand die neppe likes verkoopt. Toch zijn er wat dingen waar je op kunt letten. Een van die dingen is de prijs. Verkoopt de partij de likes voor een spotprijs, dan is het waarschijnlijk nep. De prijs van een like ligt tussen de 20 en 25 cent per like. Lager? Ga dan niet met die partij in zee.

Daarnaast is het handig om te letten op de betaalwijze. Alleen Nederlandse partijen kunnen gebruikmaken van iDeal, dat is namelijk een Nederlandse dienst. Wanneer je dus niet met iDeal kunt betalen, is de kans groot dat je met een buitenlandse partij te maken hebt. Waarom zou je hier mee in zee gaan? Je wil toch juist likes van Nederlandse profielen?

Wanneer je op deze dingen let, is de kans groot dat je weinig problemen ervaart met de likes en dat je bereik en doelgroep binnen korte tijd enorm vergroot worden. Meer volgers en een beter bereik bij je doelgroep. Wedden dat dit zichzelf snel terugverdient? Meer weten? Kijk op www.like4you.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation