Wat je moet weten over sieraden van Swarovski

Als er een symbool is dat men direct associeert met prachtige sieraden en kristallen decoratieve items, dan is het wel de kleine zwaan van Swarovski. Het merk, dat in 1895 in Oostenrijk is opgericht door Daniel Swarovski, heeft de hele wereld veroverd en er letterlijk meer glans aan gegeven. Al meer dan honderd jaar wordt hoge kwaliteit kristal gebruikt voor het vervaardigen van sieraden, accessoires en figuurtjes in alle soorten en maten. Wie kent nu niet de waarheidsgetrouwe beeldjes van bloemen, dieren en zelfs Disney figuren, die Swarovski zo beroemd hebben gemaakt? Ze zijn nog steeds zeer geliefd bij verzamelaars.

Schitterende sieraden

De sieraden van Swarovski kunnen met recht schitterend genoemd worden. Het kristal wordt met een speciale coating bewerkt om het licht zo mooi mogelijk te weerkaatsen. Dit maakt de armbanden, kettingen, ringen en oorbellen van Swarovski zo kenmerkend en onderscheidend. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe collectie. Ben je op zoek naar een tijdloos accessoire dat je dagelijks kunt dragen? Of wil je graag een luxe sieraad waarmee je kunt schitteren op die ene bijzondere gelegenheid? Swarovski heeft voor iedereen een passend sieraad. En niet alleen voor dames. Tegenwoordig bestaat er ook een aparte herencollectie met sieraden waarin kristal gecombineerd is met leer, staal en andere materialen.

Verkooppunten

Swarovski heeft in heel Nederland verkooppunten. Behalve de eigen winkels waar de collecties te koop zijn, zijn er ook een aantal shop in shop locaties in diverse grote warenhuizen. Daarnaast verkopen de meeste juweliers wel een of meerdere sieraden collecties. De kristallen decoraties zijn vaak ook in de luxere cadeauwinkels te verkrijgen. Maar wie alle sieraden, accessoires en decoraties eerst liever op zijn gemak thuis wil bekijken, kan terecht op de site van Swarovski en in de webshop. Daar staan de artikelen overzichtelijk op rij en krijg je een prima indruk van de mooie collecties, die dit bijzondere merk te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation